Ndërlidhjet

UASHINGTON


Ministrat e financave nga Grupi i Shtatë vendeve më të zvilluara në takimin në Uashington janë zotuar për intensifikimin e përpjekjeve për blokimin e kanaleve të finansimit të organizatave terroriste dhe që të bashkëpunojnë për përmirësimin e gjendjes së ekonomisë globale.
Në komunikatë thuhet se sulmi terrorist i 11 shtatorit kundër Shteteve të Bashkuara ka shkakëtuar paqartësi afatshkurtër ekonomike, por shfaqet optimizmi lidhur me rritjen e ardhëshme ekonomike në vendet e grupit të të shtatëve.
XS
SM
MD
LG