Ndërlidhjet

OTAVË/KANADA


Parlamentarët nga 10 vendet, të cilat shpresojnë që ti bashkohen NATO-s, u kanë bërë thirrje qeverive të tyre që tu ofrojnë mbështetje të plotë Shteteve të Bashkuara dhe aleatëve në NATO në fushatën kundër terrorizmit ndërkombëtar.
Deklaratën e kanë nënshkruar parlamentarët nga Shqipëria, Bullgaria, Kroacia, Estonia, Letonia, Lituania, Maqedonia, Rumania, Sllovakia dhe Sllovenia në mbledhjen vjetore të asamblesë konsultative parlamentare të NATO-s në O
XS
SM
MD
LG