Ndërlidhjet

UASHINGTON


Stejtdepartmenti i Shteteve të Bashkuara ka akuzuar rrjetin televiziv “al-Jazeera” me seli në Katar për trumbetim të platformës së ekstremizmit.
Një zëdhënës i rrjetit terrorist Al Kaida në një videokasetë të incizuar më parë dhe të transmetuar dje nëpërmjet këtij televizioni thotë se grupi i tij do të luftojë kundër Shteteve të Bashkuara”me të gjitha mjetet që ka” dhe u kishte bërë thirrje Myslimanëve për luftë të shejtë, siç është shprehur, kundër Amerikës.
XS
SM
MD
LG