Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Kancelari gjerman Gerhard Schroeder ka takuar mbrëmë në Nju Jork sekretarin e përgjithëshëm të OKB-së, Kofi Annan, dhe ka thënë pas takimit se lufta kundër terrorizmit nuk do të mund të fitohet vetëm me mjete ushtarake dhe se nevojitet edhe elementi i fortë humanitar.
Kofi Anan ka thënë gjithashtu se ekziston nevoja për përpjekje mbështetëse për të ndihmuar popullin e Afganistanit dhe njoftoi se ai dhe kancelari kanë diskutuar pjesën që mund ta luante Gjermania në këto përpjekje.
XS
SM
MD
LG