Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti George Bush ka theksuar se drejtësia do të vihet në vend për sulmet terroriste të muajit të kaluar kundër Shteteve të Bashkuara edhe nëse kjo merr një ditë,një muaj,një vit apo një decenie.
Presidenti Bush njëherit ka forcuar presionin global ndaj 22 terroristëve të dyshuar duke publikuar listën e më të kërkuarve që përfshin shuma të mëdha shpërblimi që do të çonin në kapjen e tyre.
Lista u publikua në selinë e Byros Federale të Hetimeve në Uashington dhe përfshin Osama Bin Ladenin,dy ndihmësit kryesor të tij dhe mjaft anëtarë të rrjetit terrorist al Kaida të përzier në aksione të mëherëshme me bomba kundër interesave amerikane në botë.
XS
SM
MD
LG