Ndërlidhjet

OTAVË/KANADA


Sekretari i përgjithëshëm i NATO-s ,George Robertson ka thënë se Aleanca dhe partnerët e saj në Evropën Qendrore dhe Lindore duhet të mbajnë operacionet ekzistuese, në veçanti në Ballkan për të parandaluar jostabilitetin i cili ka krijuar situatën në Afganistan.
Në fjalimin që kishte mbajtur në asamblenë parlamentare të vendeve të NATO-s dhe vendeve kandidate në Otava të Kanadasë, Robertson ka thënë se Afganistani është vrimë e zezë dhe parajsë për terroristët sepse nuk ka patur struktura të qëndrueshme shtetërore.
NATO është angazhuar në Ballkan që të parandalojë që këto vrima të zeza të mbinin fill para oborrit tonë,ka thënë Robertson.
XS
SM
MD
LG