Ndërlidhjet

SHKUP


Zyrtarët Perëndimorë kanë mirëpritur amnestinë që shpalli qeveria e Maqedonisë për pjesëtarët e Ushtris Çlirimtare Kombëtare të demobilizuar,por Harald Schenker nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë ka thënë se deklarata e qeverisë tani duhet të marrë formën ligjore.
Edhe disa zyrtarë shqiptarë kanë kërkuar garancione më të forta ligjore se kryengritësit që dorëzuan armatimin nuk do të ndiqeshin.Amnistia nuk përfshin ata që mund të kenë bërë krime gjatë luftës.
XS
SM
MD
LG