Ndërlidhjet

STAMBOLL


Afro 200 studentë universitarë, me orientime majtiste, mbajtën protestë paqësore në Stamboll duke kundërshtuar sulmet e udhëhequra nga Shtetet e Bashkuara kundër Afganistanit.
Siç bën të ditur agjencia FP, Parlamenti i Turqisë, që është i vetmi vend mysliman në Nato, dje ka autorizuar Qeverinë që të lejoj vendosjen e trupave të jashtme dhe dërgimin e ushtarëve turkë në vendet e tjera, nëse kjo gjë paraqitet e domosdoshme, si pjesë e luftës kundër terrorizmit, që udhëhiqet nga Shtetet e Bashkuara.
XS
SM
MD
LG