Ndërlidhjet

SHKUP


Një diplomat i lartë ndërkombëtar, që ka dashur të mbetet anonim, u ka tërhequr vërejtjen deputetëve të Kuvendit të Maqedonisë që të mos testojnë durimin e përëndimorëve, por të ndërmarrin masa të shpejta për miratimin e legjislacionit që përparon të drejat e shqiptarëve.

Agjencia AP bën të ditur se Kuvendi i Maqedonisë, nën ndikimin e politikanëve të linjës së fortë, po kundërshton ndërrimet kushtetuese, duke penguar dhe zvarritur procesin e paqes, të ndërmjetësuar nga Përëndimi.
XS
SM
MD
LG