Ndërlidhjet

STRASBURG


Komiteti evropian anti-torturë ka dënuar ashpër dhunën policore dhe kushtet denigruese në burgjet e Maqedonisë. Në një raport të publikuar sot, ky komitet ka bërë të ditur se “format e keq-trajtimeve të paraqitura përfshijnë kërcënime me dhunë fizike, shqelmime dhe goditje me shufra metali e me kabllo”.

Kjo organizatë ka thënë se duhet të ndërmerret një aksion emergjent për përmirësimin e kushteve në burgje dhe në qendrat e arrestit, transmeton agjencia FP.
XS
SM
MD
LG