Ndërlidhjet

ISLAMABAD


Kombet e Bashkuara thonë se tani është koha që të fillohet me planifikimin e ardhmëris së Afganistanit.
Mike Sacked ,zyrtari më i lartë i Kombeve të Bashkuara që koordinon ndihmën humanitare për Afgansitanin ka thënë në Islamabad se pika filluese për rindërtimin dhe rehabilitimin afatgjatë të Afganistanit janë paqa dhe formimi i një qeverie të pranueshme për vendet fqinje .
Lideri i Pakistanit ,Pervez Musharaf tha javën e kaluar se ditët e pushteit aktual taliban në Afganistan ishin të numëruara dhe se në Kabul duhet mëkëmbur një qeveri me mbështetje të gjërë etnike.
XS
SM
MD
LG