Ndërlidhjet

SHKUP


NATO ka lavdëruar pjestarët e UÇK-së së demobilizuar në Maqedoni për pranimin nga ana e tyre të amnestisë së shpallur nga qeveria,por kanë tërhequr vëmendjen se vëzvguesit Perëndimorë që mbikëqyrin procesin e brishtë të paqës ,tek duhet të shohin se si amnestia do të funksionojë në praktikë.
Ambasadori i NATO-s në Maqedoni,Claus Voller ka thënë se deklarata e Ali Ahmetit është shenjë e mirë dhe zhvillim i sinqertë e pozitiv.
Ish lideri politik i kryengritësve shqiptarë në deklaratën e tij kishte thënë se UÇK pranon shpalljen e amnestisë si shprehje të vullnetit të mirë politik.
XS
SM
MD
LG