Ndërlidhjet

OSLO


Kombet e Bashkuara dhe sekretari i përgjithëshëm Kofi Annan bashkërisht janë shpallur laureatë të Çmimit Nobël për Paqë për punën e tyre në fushën e të drejtave të njeriut dhe fashitjen e konflikteve globale. Komiteti Norvegjez i Nobëlit ka lavdëruar grupin 189 vendesh dhe 63 vjeçarin Anan për punën e palodhëshme për paqë anembanë botës. Komiteti ka thënë se Kofi Annan i ka dhënë “elan të ri” Kombeve të Bashkuara dhe ka luftuar për të drejtat e
Njeriut ,kundër epidemisë së SID-ës dhe terrorizmit ndërkombëtar.
XS
SM
MD
LG