Ndërlidhjet

UASHINGTON


Kazakistani ka distancuar veten nga rastet me antraks në Shtetet e Bashkuara, pasi dje u zbulua se spore antraksi janë gjetur në gypat e një prej uzinave për prodhimin e armëve biologjike të epokës sovjetike në Kazakistan. Zyrtarë të mbrojtjes dhe departamentit të shtetit në Uashington, konfirmojnë që inspektorët amerikanë të kenë gjetur antraks në tubat e një uzine në Stepnogorsk të Kazakistanit. Inspektorët marrin pjesë në një ndërmarrje të përbashkët amerikano-ruse për çmontimin e pajisjeve të uzinës.
XS
SM
MD
LG