Ndërlidhjet

JERUSALEM-LONDËR


Izraeli ka premtuar se do ti tërheqë trupat gjatë ditës nga një lokalitet fqi arab të okupuar, nëse rajoni do të jetë i kursyer nga ndonjë dhunë.
Kryeministri Britanik, Tony Blair, në prak të vizitës së nesërme të Yasser Arafatit në Londër ka thënë se sulmet ajrore në Afganistan duhet të balancohen me përparimin e bisedimeve paqësore midis Izraelit dhe palestinezëve.
Zyrtarët palestinezë njoftojnë ndërkohë se në Qalqylia është vrarë nga pushkë snajperike Abed Rahman Hamad, të cilin Izraeli e mbante përgjegjës për suëlmet vetëvrasëse të 1 qershorit në një diskotekë të Tel Avivit.
XS
SM
MD
LG