Ndërlidhjet

LONDËR


Komisionerja e Kombeve të Bashkuara për të Drejtat e Njeriut ,Mary Robinson ka thënë se kriza humanitare dhe e ushqimit në Afganistan mund të ndërmarrë po ato përmasa alarmante sikurse katastrofa në Ruandë e viteve të nëntëdhieta.
Robisnson i ka deklaruar BBC-së se mbi 7 milion njerëz ndodhen të rrezikuar në Afgansitan sepse ka mbetur fare pak kohë për ndihmë para ardhjes së dimrit.
Komisionerja ka thënë se një pushim i bombardimeve nga aviacioni amerikan do të lejonte që më shumë ushqim të arrinte deri tek nevojtarët.
XS
SM
MD
LG