Ndërlidhjet

PRAGË


Presidenti i Republikës Çeke, Vacllav Havell hapi sonte në Pragë takimin e Forumit 2.000-konferencë ndërkombëtare ,ku marrin pjesë politikanë ,mendimtarë,artistë e intelektualë.Havell ka thënë se pjesëmarrësit e Forumit do të orvaten të gjejnë përgjigjet ndaj kërcënimeve dhe sprovave të civilizimit tonë.
Sulmi barbar ndaj mijëra njerëzve të pafajshëm në Shtetet e Bashkuara ka aktualizuar kërkimin e përgjegjësisë globale, ka thënë Havell.
XS
SM
MD
LG