Ndërlidhjet

BEOGRAD


Organizata mbarë-europiane për të drejtat e njeriut e Këshillit të Europës, ka nxitur serbët e Kosovës që të dalin e të votojnë në zgjedhjet e 17 nëntorit, por kritikoi pengesat dhe pamundësinë e lirisë së lëvizjes për ta. Ouen Mastërs, kryesues i misionit monitorues të organizatës në Kosovë, tha se dëshironte të inkurajonte pjesëmarrjen në zgjedhjet legjislative, pasi siç u shpreh ai, “votuesit serbë, kanë shumë më tepër për të fituar se për të humbur në këto zgjedhje”.
XS
SM
MD
LG