Ndërlidhjet

SHKUP


Emisari special i Shteteve të Bashkuara, Xhejms Pardju, është rikthyer në Maqedoni sot, për tu takuar me udhëheqësit politikë të atjeshëm me qëllim që të rigjallërojë procesin e ngulfatur të paqes.
Kryeparlamentari Stojan Andov sinjalizoi vazhdimin e debatit parlamentar të enjten, por ai kushtëzoi autorizimin e votimit të paketës së reformave, me dorëzimin e 12 civilëve maqedonas, të cilët siç thotë Andov, mbahen peng nga guerrilasit që prej verës. Deputetët shqiptarë kanë kundërshtuar praktikën e miratimit të reformave pjesë-pjesë dhe kanë kërkuar votimin në tërësi të paketës së amendamenteve kushtetuese.
XS
SM
MD
LG