Ndërlidhjet

TIRANË


Parlamenti i Shqipërisë ka diskutuar në seancë plenare një rezolutë për mbështetjen e luftës botërore kundër terrorizmit si dhe për angazhimin e Tiranës zyrtare në të.
Në vendimin e marrë me këtë rast, parlamenti përcaktoi prioritetet duke nënvizuar nënshkrimin dhe miratimin e dokumenteve ndërkombëtare në luftë kundër terrorizmit; forcimin e kontrollit nga ana e Bankës së Shqipërisë; rritjen e transparencës së Prokurorit të Përgjithshëm dhe kryetarit të Shërbimit Informativ Shtetëror; dhënien e një fondi shtesë qeverisë për përballimin e emergjencave, që mund të vijne nga aktet e mundshme terrorriste.
Debati u thirr nga Partia Demokrate që kryesohet nga zoti Genc Pollo.
XS
SM
MD
LG