Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara dhe sekretari i përgjithshëm i këtij organizmi, Kofi Anan, gjatë një takimi të përbashkët kanë trajtuar gjendjen në Afganistan dhe kanë diskutuar paraprakisht, rreth rolit të mundshëm të Kombeve të Bashkuara atje, në të ardhmen. Anëtarët e Këshillit vlerësuan si mjaft shqetësuese gjendjen humanitare në Afganistan.
XS
SM
MD
LG