Ndërlidhjet

ISLAMABAD


Gjashtë agjensi humanitare të Kombeve të Bashkuara kanë bërë thirrje për ndalimin e fushatës së bombardimeve amerikane mbi Afganistanin, me qëllim që të mundësohet furnizimi me ushqime i popullatës para fillimit të dimrit.
Talibanët konfiskuan më herët dy magazina të agjensive humanitare në qytetet Kabul dhe Kandahar, të cilat përmbanin në total 7 mijë tonë grurë – bën të ditur Katerina Bertini, drejtoreshë ekzekutive e Programit për Ushqim të OKB-ve.
XS
SM
MD
LG