Ndërlidhjet

NJU DELHI


Sekretari amerikan i Shtetit, dhe ministri i brendshëm i Indisë, nënshkruan një marrëveshje kundër-terrorizmit, e cila mes të tjerash parasheh ekstradimin nga India të personave të cilët dyshohen për akte terroriste si dhe shkëmbimin e informacioneve të zbulimit mbi rrjetet globale terroriste.
Para nisjes për në Shangai, ku edhe gjendet aktualisht, Kolin Pauell tha se territori i diskutuar i Kashmirit, është një çështje qendrore mes Indisë dhe Pakistanit, që duhet të zgjidhet midis tyre dhe përmes dialogut.
XS
SM
MD
LG