Ndërlidhjet

SHANGAI


Ministrat e jashtëm dhe ata të tregtisë së APEK-ut, forumit për bashkëpunim ekonomik të 21 vendeve të Azisë së Paqësorit, kanë rëndë dakort në parim rreth një deklarate që dënon terrorizmin.
Gjuha e përdorur në dokument është cilësuar nga përfaqësuesi amerikan, Robert Zelik, si “një mbështetje mjaft e mirë” për fushatën anti-terror të Steteve të Bashkuara. Deklarata pritet të publikohet këtë fundjavë, gjatë samitit në të cilin do të marrë pjesë edhe presidenti George Bush.
XS
SM
MD
LG