Ndërlidhjet

PRISHTINË


Dhjetë shqiptarë janë shpallur fajtorë nga Gjykata e Qarkut në Gjilan, për atë çka u formulua si posedim ilegal armësh dhe eksplozivi, të destinuara për Maqedoninë. Dy gjykatësit ndërkombëtarë dhe një vendor, vendosën masën e dënimit me katër vjet e gjysmë burgim për pesë shqiptarë të Maqedonisë dhe një të Kosovës, kurse katër të tjerë janë dënuar deri me dy vjet burgim – ka deklaruar sot zëdhënësi i UNMIK-ut, Andrea Anxheli.
XS
SM
MD
LG