Ndërlidhjet

SHKUP


Forcat maqedonase të sigurisë do të nisin prej së hënës së ardhshme kthimin në rajonet e kontrolluara nga ish UÇK-ja – bën të ditur Ilija Filipovski, kryesues i formacionit maqedonas për zgjidhjen e konflikteve ndër etnike.
Forcat maqedonase të sigurisë, të shoqëruara nga vëzhguesit e OSBE-së do të nisin depërtimin në disa fshatra të Tetovës dhe Kumanovës.
Ambasadori i ri i Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim Europian në Maqedoni, Kreg Xhinis, gjatë një konference për gazetarë, e përshkroi gjendjen në vend si “jo të përsosur, por megjithatë pozitive”.
XS
SM
MD
LG