Ndërlidhjet

SHKUP


Shefi i politikës së jashtëme të Bashkimit Evropian Javier Solana, sekretari i përgjithëshëm i NATO-s George Robertson dhe kryesuesi i OSBE-së, Mircea Geoana arritën në Maqedoni që ti inkurajonë liderët për zbatimin e Marrëveshjes së paqës.
Bashkimi Evropian, NATO dhe OSBE e kanë kryer pjesën e tyre të punës për përfundimin e konfliktit dhe tani është radha ta kryejë pjesën e sajë Qeveria e Maqedonisë dhe Parlamenti, ka thënë Robertson,duke miratuar amandamentet kushtetuese për avancimin e të drejtave të shqiptarëve.
Gjatë qëndrimit në Shkup tre zyrtarët e lartë takohen me prersidentin e Maqedonisë, Boris Trajkovski dhe me liderë tjerë të lartë politikë.
XS
SM
MD
LG