Ndërlidhjet

PODGORICË


Ish- gjenerlai jugosllav Pavle Strugar, i akuzuar nga Tribunali i Hagës për komandim me granatimin e Dubrovnikut gjatë luftës të viteve të nëntedhjeta në Kroaci, planifikon që të dorëzohet në Gjykatën e Hagës gjatë kësaj jave.
Pavle Strugar dhe tre ish -oficerë jugosllavë, vice-admirali Miodrag Jokiq,Vladimir Kovaçeviq i njohurt si “Rambo” dhe Milan Zec janë akuzuar nga Tribunali për vrasje dhe plaçkitje të Dubrovnikut.
XS
SM
MD
LG