Ndërlidhjet

UASHINGTON


Shefi i departamentit të ri të Shteteve të Bashkuara për sigurinë e vendit thotë se ndonëse mijëra njerëz janë testuar lidhur me ekspozimin ndaj antraksit, bakteries vdekjeprurëse,vetëm disa prej tyre janë infektuar me atë sëmundje.
Tom Rige ka bërë këto komente bashkë me ministrin e drejtësisë - John Ashcroft, shefin e FBI-së-Robert Mueller dhe zyrtrarë të tjerë të qeverisë.
Tom Rige ka thënë se është i rëdësishëm fokusimi në faktet lidhur me frikën e tashme nga antraksi që ka nervozuar amerikanët.
XS
SM
MD
LG