Ndërlidhjet

GENT


Liderët e Bashkimit Evropian, te cilët u mblodhën sot në qytetin Gent të Belgjikës për ti dhënë përkrahje Uashingtonit dhe fushatës së tij në Afganistan, nuk arritën të pajtohen rreth nocionit që fillimisht u formulua si “objektiv legjitim për eliminimin e qeverisë Talibane”.
Por politikanët europianë publikuan një variant të rishikuar të dokumentit draft, përmes të cilit shprehin vendosmërinë e tyre për të luftuar terrorizmin dhe asgjesuar rrjetin Al Kaida.
XS
SM
MD
LG