Ndërlidhjet

ANKARA


Turqia u ka bërë thirrje vendeve Myslimane që ti bashkohen luftës kundër terrorizmit që të demostrojnë se nuk ka lidhje midis Islamit dhe sulmeve të 11 shtatorit ndaj Shteteve të Bashkuara.
Presidenti i Turqisë, Ahmed Necdet Sezer, ka thënë në një fjalim televiziv se, që të evitohet vënia e çfarëdo lidhje midis atyre sulmeve dhe Islamit, ne duhet të vazhdojmë kete luftë kundër terrorizmit ndërkombëtar pa kurrfarë hezitimi.
XS
SM
MD
LG