Ndërlidhjet

TEARCË / SHKUP


Ekipet e para të policisë shumë-etnike të Maqedonisë, nisën patrullime të kufizuara në fshatrat me shumicë shqiptare, Tearcë dhe Lopatë. Njësitet janë shoqëruar nga vëzhguesit e Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim Europian, dhe Bashkimit Europian. Patrullimet mësohet të kenë kaluar pa incidente.
Ndërkaq, bëhet e ditur se në kryeqytetin Shkup, parlamenti ka rimarrë debatin mbi amendamentet kushtetuese.
XS
SM
MD
LG