Ndërlidhjet

MOSKË


Kryesuesi i Organiszatës për Sigurinë dhe Bashkëpunimin në Evropë, Mircea Geoana vlerëson se OSBE- ja ka të luaj një rrol në luftën afatgjate kundër terrorizmit.
Geoana i ka bër këto komente pas bisedimeve në Moskë me ministrin e jashtëm të Rusisë, Igor Ivanov.
Geoana ka thënë se OSBE-ja, veçanërisht mund të luajë një rrol kyç për luftimin e krimit të oraganizuar dhe kontrabandës me drogë të cilat- siç thotë ,janë drejtëpërdrejtë të lidhura me terrorizmin.
XS
SM
MD
LG