Ndërlidhjet

PRAGË


Komandantë ushtarakë amerikanë në Evropë dëshirojnë që Pentagoni ti mbajë forcat e veta në Bosnjë dhe në Kosovë, përkundër presioneve për dislocimin e tyre diku tjetër, shkruan gazeta International Herald Tribune.
Komandantët, të cilët gazeta nuk i emërtonë,kanë drojën se shpejtë mund të vazhdonin luftimet në Bosnjë- po të mos jetë prania amerikane.Trupat e Shteteve të Bashkuara shihen gjithashtu si esenciale për ruajtjen e ambientit ligjor dhe rendit në Kosovë dhe vazhdimin e besimit të shqiptarëve të Kosovës në punën e komunitetit ndërkombëtar atje, International Herlald Tribune.
XS
SM
MD
LG