Ndërlidhjet

BRUKSEL


Vendet e Ballkanit duhet të punojnë më ngushtë bashkërisht dhe ti hapin ekonomitë e veta ndaj njëri-tjetrit, nëse dëshirojnë që ti bashkohen Bashkimit Evropian, ka deklaruar zyrtari i Bashkësisë për çështjet e zgjerimit të sajë, Guenter Verheugen.
Ai ka thënë se ato vende nuk duhet ta shohin pjesëmarrjen në Paktin e Stabilitetit për Ballkann si zëvendësim për anëtarësim në B.E. ,por si pjesë e të njëjtit proces të reformave dhe integrimit.
XS
SM
MD
LG