Ndërlidhjet

KABUL


Kryeministri britanik,Tony Blair ka theksuar sërish se ofenziva e udhëhequr nga Shtetet e Bashkuar në Afganistan kundër regjimit taliban do të vazhdojë derisa të kapet terroristi i dyshuar Osama bin Laden dhe të sillet para drejtësisë.
Duke folur në televizion,kryeministri britanik ka ngurruar të profetizojë se kur do të ndodhë kjo,por ka thënë se Osama bin Laden tash po sillet nëpër Afganistan dhe, më në fund, nuk ka se ku shkonë.
Blair ka pranuar se viktimat civile kanë qenë të “paevitueshme” por ka thënë se planifikuesit ushtarak kanë bërë gjith ç është e mundur për minimizimin e tyre.
XS
SM
MD
LG