Ndërlidhjet

MOSKË


Udheqësai i administratë së distriktit Shali në Çeçeni ka njoftuar për vdekjen e zëvendës komandantit ushtarak të atij distrikti nga shpërthimi i një mine.
Ndërkaq, komanda ushtarake federale në Kaukazion Verior thotë se trupat ruse kanë vrarë 21 kryengritës çeçenë dhe kanë arrestuar 37 të tjerë- në një varg operacionesh speciale në repubulikën kryengritëse gjatë harkut të fundit kohor.
XS
SM
MD
LG