Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara ,George Bush ka thënë se forcat talibane po rrethohen në mënyrë metodike.George Bush ka thënë se Shtetet e Bashkuara do te fitojnë luftën kundër terrorizmit sepse janë të forta,të vendosura dhe të durueshme.Presidenti ka thënë se Shtete e Bashkuara do të bëjnë të gjitha angazhimet për arritjen e fitires sa do që të kushtojë.
George Bush ka pranuar se sulmet terroriste të 11 shtatorit ndaj Shteteve të Bashkuatra kanë goditur ekonominë amerikane.
XS
SM
MD
LG