Ndërlidhjet

UASHINGTON


Zëdhënësi i presidentit të Shteteve të Bashkuara ka thënë se testimet preliminare të nja 120 punonjësve postal të Shtëpis së Bardhë janë dëshmuar negative lidhur me antraksin.
Dje u njoftua se se një zyrë e Shtëpis së Bardhë për shpërndarjen e postës pak më largë prej sajë ishte testuar pozitive me një sasi të vogël antraksi.
Zbulimi cyti vetë presidentin George Bush të dalë para publikut e të thotë se ai nuk është prekur nga sëmuundja.
Ndërkaq shefi i FBI-së, Robert Mueller ka thënë sot se ai akoma nuk mund të vë lidhje direkte midis shpërndarjes së antraksit në Shtetet e Bashkuara dhe ndonjë organizate terroriste.
XS
SM
MD
LG