Ndërlidhjet

SARAJEVË


Një zëdhënës i forcës paqëruajtëse të udhëhequr nga NATO në Bosnjë,SFOR ,njoftoi se paqëruajtësit në një operaqcion të përbashkët me autoritetet vendore ka ndërprerë një organizatë terroriste.
Javën e kaluar policia e Bosnjës arrestoi pes algjerianë të dyshuar për terror që besohet se qëndrojnë pas kërcënimeve që çuan në mbylljen e përkohëshme të amabasdave të Shteteve të Bashkuara dhe Britanisë në Sarajevë.
Nga raporti nuk duket e qartë nëse operacioni i udhëhequr nga NATO dhe ato arrestime janë të ndërlidhura.
XS
SM
MD
LG