Ndërlidhjet

BRUKSEL


Shefi për politikë të jashtme dhe siguri i Bashkimit Europian, Havier Solana, pëgatitet të udhëtojë sot drejt Shkupit, me qëllim që t’i japë shtysë miratimit të planit të paqes dhe përmirësimit të të drejtave të shqiptarëve në ish-republikën jugosllave të Maqedonisë. Zëdhënësja Kristin Galak, tha se zoti Solana do tu përcjellë maqedonasve mesazhin se duhet të përfitojnë nga mundësia që u është afruar dhe se “sa më shpejtë që të përfundojë procesi i nisur politik, aq më mirë do të jetë për të gjithë”.
XS
SM
MD
LG