Ndërlidhjet

UASHINGTON


Senati i Shteteve të Bashkuara ka miratuar një projekt-ligj që mendohet se do të zgjerojë pushtetin e agjensive për zbatimin e ligjit, me qëllim luftimin efikas të terrorizmit. Masat përfshijnë rritjen e shkëmbimit të informacioneve të zbulimit, qasjen në mesazhet e transmetuara përmes Internetit si dhe masa energjike kundër pastrimit të parave. Presidenti Bush pritet ti japë dorën e fundit, duke nënshkrur draftin dhe shndërruar atë në ligj.
XS
SM
MD
LG