Ndërlidhjet

UASHINGTON


Një punonjës i shërbimit postar të Departamentit të Shtetit, është infektuar nga një formë antraksi ndërsa gjurmë të sëmundjes janë hetuar në një pajisje për shpërndarjen e postës së agjensisë CIA.
Një nga punonjësit e shërbimit i është nënshtruar analizave për të përcaktuar nëse i është ekspozuar sporeve të antraksit. Gjetja e fundit e ka detyruar shërbimin postar të Shteteve të Bashkuara, të nisë kontrrollin në disa qindra zyra të tjera anembanë vendit, për të hetuar shkallën e infektimit dhe masat për mbrojtjen e klientëve dhe punonjësve.
XS
SM
MD
LG