Ndërlidhjet

UASHINGTON


Një punonjës i shërbimit postar të Departamentit të Shtetit, është infektuar nga një formë antraksi ndërsa gjurmë të bakteries janë hetuar në pajisjet për shpërndarjen e postës së agjensisë CIA dhe Gjykatës së Lartë të Shteteve të Bashkuara.
Gjykata e Lartë njofton se mund të mbyllë ambientet e saj nëse kjo do të jetë e nevojshme për dezinfektimin e ndërtesës, ndërsa sinjalizon se seancat e planifikuara mund të mbahen në ndonjë lokalitet të përkohshëm.
XS
SM
MD
LG