Ndërlidhjet

BUKURESHT


Nëntë shtete të Evropës Juglindore janë zotuar sot që të bashkëpunojnë kundër terrorizmit. Në deklaratën e lëshuar me këtë rast, Shqipëria, Bullgaria, Bosnja, Kroacia, Maqedonia, Moldavia, Rumania, Turqia dhe Jugosllavia, dënuan të gjitha aktet e terrorizmit, pavarësisht nga personat që i kryejnë dhe motivet e tyre.
XS
SM
MD
LG