Ndërlidhjet

PRISHTINË


Roland Bartecko, shtetasi gjerman i arrestuar në prill për vënie bombash në afërsi të ndërtesës së partive politike të Kosovës dhe Qendrës për Tolerancë, u padit sot për terrorizëm. Zëdhënësi i UNMIK-ut, Andrea Anxheli, tha se është hera e parë që prokurorët përpilojnë një akt-akuzë të tillë në Kosovën e pas luftës. Bartecko u arrestua për vrasje dhe tentativë vrasje pak kohë pas aktit, ndërsa gjykimi i tij pritet të nisë në muajin dhjetor.
XS
SM
MD
LG