Ndërlidhjet

UASHINGTON


Stejtdepartmenti i Shteteve të Bashkuara sërish i ka emërtuar gjashtë vende - Iranin, Irakun, Birmaninë, Kinën ,Sudanin dhe Koren Veriore, për shkelje të ashpër të lirisë së besimit, duke veçuar posaçërisht talibanët e Avgansitanit për shkelje më të rënda në këte fushë të të drejtave.
XS
SM
MD
LG