Ndërlidhjet

DUSHANBE


Shefi i Kombeve të Bashkuara për çështje humanitare, Kenzo Oshima ka thënë se bashkësia ndërkombëtare ka qenë zemërgjërë me premtime fondesh për ndihmë Afgansitanit por se nuk janë duke dhënë parat aqë shpejtë .
Oshima ishte në një turne nëpër vendet e Azisë Qendrore, kufitare me Afgansitanin,që të shohë se si të lëvrohet ndihma për Afaganistanin ku rreth tre milionë njerëz ,siç thotë ai,ballafaqohen me mungesë të madhe ushqimi dhe strehimi.
XS
SM
MD
LG