Ndërlidhjet

PRESHEVË


Këshilli koordinues i Kuvendit të përfaqësuesve më të rëndësishëm politikë të shqiptarëve të Luginës së Preshevës në jug të Serbisë ka zgjedhur kryetar të vetin prefektin e komunës së Preshevës, Riza Halimin.
Në mbedhejen që është mbajtur në Preshevë, janë zgjedhur edhe nga pesë anëtarë të tre komisioneve të Këshillit koordinues –komisionit për çështje politike, komisionit për çështje ekonomike dhe komisionit për çështje të shërbimeve publike.
XS
SM
MD
LG