Ndërlidhjet

MOSKË


Presidenti i Maqedonisë,Boris Trajkovski gjatë vizitës në Rusi është angazhuar që veprimet e koalicionit antiterrorist të drejtohen “jo vetëm kundër terroristëve në Afganistan por edhe në Çeçeni në Maqedoni dhe vende tjera sepse,sepse terrorizmi është terrorizëm”.
Rusia dhe Maqedonia e kanë ndier se çka do të thotë terrorizmi, ka thënë Boris Trajkovski,i cili kishte bisedime me presidentin Vlladimir Putin.
Presidenti i Rusisë i ka shfaqur mbështetje përpjekjeve të udhëheqjes së Maqedonisë dhe bashkësisë ndërkombëtare për normalizimin e situatës në Ballkan.
XS
SM
MD
LG